سیشل کجاست : راهنمای سفر به مروارید اقیانوس هند
|چشمانتان را ببندید و فقط تصور کنید که در حال استراحت در ساحلی با شن های سپید هستید که دور تادور آن را آب های زلالی احاطه کرده اند و در پشت آن تپه های سرسبز و تخته سنگ هایی با شیب ملایم قرار دارد.
در سرزمین سیشل تصورات شما از چنین بهشتی فراتر از مطالب محدود به یک بروشور رسیده و به واقعیت می پیوندد. سیشل با داشتن مناظری رؤیایی، بدون شک مقصد مناسبی برای ماه عسل زوج های جوان می باشد. اما اگر به دنبال چیزی بیشتر از حمام آفتاب و منظرۀ رومانتیک می باشید، این مجمع الجزایر فعالیت های ورزشی و سرگرم کننده ۀ بسیاری را به شما پیشنهاد می دهد.
در اینجا شما با برنامه هایی مثل پیاده روی در جنگل و ساحل، گشت با قایق، شیرجه و غواصی، سرگرم خواهید شد. گردش در طبیعت سیشل طرفداران بسیاری دارد که از آن جمله می توان به برنامه های گشت پارک های دریایی و اماکن حفاظت شده ی طبیعی مملو از گونه های بومی اشاره کرد.
هزینه ی سفر به جزیرۀ سیشل از آنچه فکر می کنید ارزان تر است. در اینجا، درکنار هتل های لوکس، سوئیت های خانوادگی نیز یافت می شود که با فراهم آوردن امکانات پذیرایی بسیار مناسبی، این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید خود را در محیطی کاملاً بومی و متفاوت بیابید.
جغرافیای سیشل
سیشل متشکل از ۱۱۵ جزیرۀ گرانیتی و مرجانی می باشد که بین ۴ و ۱۰ درجه ی جنوب خط استوا، در فاصله ی ۴۸۰ تا ۱۶۰۰ کیلومتری ساحل شرق آفریقا، و در غرب اقیانوس هند واقع شده است.
مساحت این جمهوری ۴۵۵ کیلومتر مربع بوده و شامل منطقه ی اقتصادی منحصر به فردی به وسعت ۱٫۴ میلیون کیلومتر مربع می باشد. این مجمع الجزایر تصویر گر زیبایی، آرامش و هارمونی ابدی بوده و سواحل آن اهمیت جهانی دارند. همچنین تنوع فوق العادۀ زیستگاهی در آن، از جنگل های انبوه گرفته تا اقیانوس آبی و گرمش، در دنیا مشهور است.
از بین ۱۱۵ جزیره، ۴۱ جزیرۀ داخلی، قدیمی ترین جزیره های گرانیتی اقیانوسی کره ی زمین را تشکیل می دهند. در حالی که از میان ۷۴ جزیرۀ دیگر ۵ جزیره مرجانی، کوچک و صخره ای هستند که به آنها جزایر خارجی گفته می شود.
سیشل دارای دو جاذبه ی طبیعی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو می باشد که عبارتند از: دره ی وَله دُ مِۀ افسانه ای (Vallée de Mai )، واقع در جزیرۀ پراسلان، جایی که نوع نادری از میوه ی نارگیل بر روی درختان نخل کهنسال رشد کرده اند و دومین آن آلدابرا (Aldabra)، بزرگترین جزیرۀ مرجانی که نخستین بار توسط دریانوردان عرب در قرن نهم پس از میلاد کشف شد.
زیبایی های طبیعی و بکر سیشل به همراه سفرهای ماجراجویانه ی آن که نفس در سینه ی شما حبس می کند، انتخابی بی نظیر برای گذران تعطیلات می باشد.
آب و هوای سیشل
آب و هوای سیشل همیشه گرم و مطلوب بوده و هرگز به حد گرما یا سرمای آزار دهنده ای نمی رسد. دمای هوای سیشل در زمستان به ندرت به کمتر از ۲۴ درجه سانتی گراد می رسد و در تابستان هم از ۳۲ درجه بالاتر نمی رود. تمامی جزایر سیشل به غیر از دوردست ترین جزیره های جنوبی آن، در خارج از کمربند طوفان قرار گرفته اند. تمامی این شرایط دست در دست هم داده اند تا سیشل را به مقصدی مناسب برای دوستداران وعلاقه مندان خورشید و ساحل در تمام طول سال تبدیل کنند.
در ماه های نوامبر تا مارس این جزایر معمولاً به دلیل وزش بادهای شمال غربی خنک ترند. میانگین سرعت بادها به ۱۵ الی ۲۲ کیلومتر در ساعت می رسد. در این زمان دریا آرام تر و هوا گرم و مرطوب است.
ماه های دسامبر تا فوریه میانگین بارش در مقایسه با ماه های دیگر سال بیشتر است. میانگین روزهای بارانی با بیش از یک میلی متر بارش یا بیشتر به ترتیب به ۱۸، ۱۷ و ۱۱ روز در ماه های دسامبر، ژانویه و فوریه می رسد.
همچنین در این ماه ها آسمان نیمه ابری بوده و آفتاب کمتری می تابد. گرم ترین ماه های سال دسامبر تا آوریل هستند. در این بازه ی زمانی رطوبت هوا به حداکثر میزان خود یعنی در حدود ۸۰% می رسد.
ماه های می تا اکتبر هوا خشک تر، خنک تر و دریا، به خصوص در سواحل جنوب شرقی، زنده تر می باشد. سرعت باد در این موقع از سال به ۱۹ تا ۳۷ کیلومتر در ساعت رسیده و میانگین روزهای بارانی ۱۱ روز می باشد، در ضمن مدت زمان تابش آفتاب هم بیشتر است. این روزهای بدون باران معمولاً دو هفته یا بیشتر طول می کشند.
تاریخ سیشل
تاریخ اولین سکونت در سیشل به سال ۱۷۷۰، زمانی که ساکنین آن فرانسوی ها بوده و رهبری گروه های کوچکی از سفید پوستان، هندیان و آفریقایی ها را به عهده داشتند، بازمی گردد. جزایر سیشل که تا زمان شکست ناپلئون در واتر لو تحت کنترل فرانسوی ها بود، در سال ۱۸۱۴ با جمعیتی بالغ بر ۳۵۰۰ نفر طبق عهدنامه ی پاریس، به دولت بریتانیای کبیر واگذار شد.
در این دوره سیشل از یک سو تحت تاثیر سیاست های روشنفکرانه ی مدیرانی نظیر “پیئر پواور”، فرماندار کو دُ کانسی (Queau de Quinssy) بود و از سوی دیگر پیامد های انقلاب فرانسه را تجربه می کرد. تا سال ۱۸۲۵ جمعیت این جزیره، که تحت سلطه ی بریتانیایی ها بود، به ۷۰۰۰ نفر رسید. در این زمان مزارع شروع به تولید محصولات مهمی مانند نارگیل، دانه های غذایی، پنبه و نیشکر پرداختند، و ویکتوریا به عنوان پایتخت سیشل انتخاب شد.
سیشل در سال ۱۹۷۶ از دولت بریتانیا استقلال یافت و به عنوان یک جمهوری مستقل در جمع کشورها معرفی شد. به دنبال اجرای قوانین حزبی توسط آقای فرانس آلبرت رنه، رییس جمهور وقت، در ۴ دسامبر سال ۱۹۹۱، دولت بازگشت به سیستم چند حزبی را رسماً اعلام نمود. در سال ۱۹۹۳ در اولین انتخابات ریاست جمهوری، که تحت نظارت قانون اساسی جدید برگزار شد، آقای آلبرت رنه بار دیگر به پیروزی رسید. همچنین او، در سال های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۳ و تا قبل از واگذاری ریاست جمهوری به جمیز میشل درسال ۲۰۰۴ ، چهره ی پیروز انتخابات بود.
دولت سیشل
جمهوری سیشل از یک سیستم سیاسی چند حزبی با یک رییس جمهور، به عنوان رییس قوه ی مجریه و دولت، تشکیل شده است. رهبری کابینه که متشکل از ۱۳ وزیر و نخست وزیر می باشد، بر عهده رییس جمهور است. جمهوری سیشل عضو سازمان ملل متحد، اتحادیه ی آفریقا و کشورهای فرانسه زبان می باشد. این کشور در پاریس، نیویورک، بروکسل، آدیس آبابا، ابوظبی، دهلی نو، پکن، پریتوریا و لندن سفارت دارد. همچنین در تعداد زیادی ازکشورهای جهان دارای کنسولگری می باشد.
مردم سیشل
امروزه سیشل در حدود ۹۰۰۰۰ نفر جمعیت دارد که شامل قومیت های گوناگونی می باشند. از گذشته تا کنون جزایر این کشور، ملت های گوناگونی را از چهار گوشه ی جهان به سوی خود کشانده است که از جمله ی آنها می توان به برده های آزاد شده، شهروندان اروپایی، تبعیدی های سیاسی، ماجراجویان، تاجران فارس، عرب، چینی و هندی اشاره کرد. این تنوع ملیتی و قومیتی تأثیر ویژه ای در جامعه ی آرام ولی با نشاط سیشل داشته است.
زبان سیشل
زبان های کریول (از زیرشاخه های زبان فرانسوی)، انگلیسی و فرانسه، زبان های رایج در سیشل می باشند. همچنین بسیاری از سیشلی ها زبان ایتالیایی و آلمانی را به راحتی صحبت می کنند.
مذهب سیشل
مذهب کاتولیک روم، مذهب اول در سیشل است اما کلیساهای انگلیسی، از مذهب پروتستان پیروی می کنند. عبادتگاه های سایر اقلیت های مذهبی هم در سیشل یافت می شود. مسیحیان در کنار مسلمانان، هندوها و بهاییان با صلح و صفا در ماهه، پراسل و لادیگ زندگی می کنند.
ویزای سیشل
طبق طرحی که در سال ۲۰۱۶ شکل گرفته است، مسافران ایرانی میتوانند بدون نیاز به ویزا تنها به ۱۳ کشور دنیا سفر کنند. ۲۷ کشور نیز صادر کننده ویزا در مرز برای ایرانیان است. صدور ویزا در مرز بدین معنیست که مسافران در مرز یا فرودگاه کشور مرکز طبق قانون مبلغی پرداخت میکنند و ویزای خود را دریافت میکنندکه دریافت این نوع ویزا ۱۰۰% است و امکان ریجکتی وجود ندارد.
اتباع ایرانی جهت ورود به سیشل ویزا نیاز ندارند و می توانند به مدت ۱ ماه بدون دریافت ویزا در این کشور زیبا اقامت داشته باشند .
برای اطلاعات بیشتر یا شناخت مکان های بکر دیگر به سایت تورلند مراجعه کنید .